Мелания Тръмп със сигурност е свикнала на обвиненията, че е сключила брак по сметка с милиардера Доналд Тръмп. Въпреки че днес, като Първо семейство на САЩ, двамата не демонстрират разточителен начин на живот, те със сигурност са свикнали с лукса и не се разделят с него.

Първата дама обаче предпочита да не се набива на очи. Тоалетите й от висшата мода минават за задължителни за позицията, която заема, но рядко можем да я видим с един други издайници на благосъстояние - лъскави бижута.

Доналд и Мелания Тръмп сключват брак на 22 януари 2005 г. Месеци преди това бизнесменът слага на ръката на любимата си огромен диамантен пръстен. А на церемонията моделът се сдобива и с уникална брачна халка за близо 400 хиляди долара, оценяват експерти.

Снимка 499860

Източник: GettyImages

Бижуто е от сребро, но е изцяло покрито с диаманти с най-висок карат, които го правят истинска скъпоценност, но и не особено удобно за ежедневно носене. Това се смята, че е и основата причина в някои случаи госпожа Тръмп да се появява без брачната си халка, предава Express.

Мелания Тръмп, Сторми Даниелс и нападките между двете

Мелания Тръмп срещу любовницата на президента

Кой всъщност прави секс за пари

За сметка на нея, годежният пръстен с огромен диамант е бижу, с което не се разделя. Той също е впечатляващ, защото бе подменен с нов, по-голям за случай десетата годишнина от брака им. Мелания не иска да парадира с подобни скъпи вещи и да си навлича гнева на американците, но пък и е наясно, че появата и без халка веднага ще породи спекулации за развод.