След като останаха в сянка по време на честванията на Платинения юбилей на кралицата през юни, Хари и Меган отново са на гребена на вълната. Двамата присъстваха на честванията на Деня на Нелсън Мандела в ООН, където принцът изнесе реч.

Принц Хари, Меган Маркъл, речта му пред ООН по случай Деня на Нелсън Мандела, и спомените за Африка

Принц Хари с интимно признание за Меган Маркъл

При това - направено в официална реч пред ООН

Което не значи, че скандалът не ги съпътства.

Нова информация на Express сочи, че херцогинята на Съсекс не си е направила труда да поздрави баща си Томас Маркъл по случай рождения му ден в понеделник, 18 юли, когато със съпругът й са били в Ню Йорк.

"За съжаление синът му Томас Маркъл-младши потвърди, че Меган не се е обадила на баща си за рождения му ден", пише изданието и допълва, че той е навършил 78 години. Според информацията на Express той все още не е виждал внуците си Арчи и Лилибет.

Снимка 552687

Източник: Twitter / Daily Star

Томас Маркъл живее в Росарито, Мексико, е в обтегнати отношения с по-малката си дъщеря още от началото на връзката й с принц Хари. Той не присъства на кралската сватба през 2018 г. и имаше намерение да дойде във Великобритания за Платинения юбилей на Елизабет II, но малко преди това получи удар и не можа да пътува.