Откакто стана жената до принц Хари, Меган Маркъл е една от най-коментираните личности в света. Освен за тоалетите и своеволията й, често става дума и за отношенията й с баща й Томан и с доведените й брат и сестра, които не са никак цветущи.

Меган е близка само с майка си Дория Рагланд и успя да й извоюва достойно място в кралския двор. Въпреки това, тя предпочита да стои настрана и да остави дъщеря си сама да реши как да отгледа сина си Арчи.

Именно той се оказва основната причина Маркъл да не иска да поддържа отношения с останалата част от семейството си. Тя иска да защити наследника си от всякакви негативни емоции и предпочита да го държи настрана от дядо му, за да не расте в неподходяща среда.

Снимка 432614

Източник: GettyImages

За да запълни липсата обаче, херцогинята е станала много близка с принц Чарлз. Той обича внука си Арчи колкото за двама дядовци и сме сигурни, че нищо не липсва на най-малкия член на британския кралски двор, пише Daily Mail.

Принц Хари, Меган Маркъл, Елизабет Втора и защо всъщност херцогинята е любимка на кралицата

Защо кралицата е благодарна на Меган

Добре, че е тя

А самата Меган е намерила достоен заместник на собствения си баща. Тя определено е късметлийка, че бе приета толкова топло в кралското семейство. Това е и още една причина да скъса всякаква връзка с предишното си. А и кралицата никак не обича подобни скандали.