В последните дни темата за враждата между Меган Маркъл и баща й Томас отново е на дневен ред. В причина за това се превърна интервюто на приятелите на херцогинята, които предпочетоха да запазят анонимност, но и пожелаха да обяснят, че тя няма никаква вина за случващото се.

В социалните мрежи темата също е широко дискутирана, като повечето потребите са на страната на Меган и смятат, че всичко е зле скалъпена PR стратегия срещу херцогинята.

Снимка 405986

Източник: GettyImages

Появиха се и писма, писани на ръка, за които се твърди, че са от съпругата на принц Хари до неговия баща. В тях тя пита Томас Маркъл защо е решил да поеме по този път и да й причинява тази болка. Достоверността на тези писма, разбира се, поставяме под въпрос.

Но няма как да оспорим подкрепата, която една принцеса, макар и бивша, демонстрира към херцогинята на Съсекс. Преди няколко години принцеса Теси се разведе с принц Луи, престолонаследник на Люксембург. Вероятно по тази причина не се и притеснява да споделя мисли и емоции в социалните мрежи.

Снимка 406783

Източник: Twitter / Blog Dady

В този случай тя изрази подкрепата си към херцогинята на Съсекс. Според принцеса Теси, Меган Маркъл не заслужава подобно отношение от членовете на семейството си. И не само тя, никой не го заслужава.

Меган Маркъл, признанията на приятелите й и как отвърна Саманта Маркъл

Какво разкриха приятелите на Меган Маркъл за нея

И кой уличи херцогинята в лъжа

Теси призовава да бъдем и мили, вместо да се възползваме от възможността да говорим каквото си поискаме, без да се замисляме за последствията от думите си, пише Daily Mail.