Петима от най-близките приятели на Меган Маркъл от сериала "Костюмари" дадоха изненадващо интервю, в което разкриват лични подробности за бившата актриса и настояща херцогиня на Съсекс.

Някои смятат, че думите им са по молба на съпругата на принц Хари, а други - че те сами са се организирали в нейна защита. Това няма особено значение, защото надали ще разберем истината. Но ето няколко други истини за Маркъл, които разбрахме от едни от най-близките й хора.

Снимка 326584

Източник: GettyImages

Меган е изключително вярваща. Тя медитира и има много специална и силна връзка с Бог, споделят актьорите. Именно тази вяра й помага да се справи с ролята на херцогиня, която е нещо напълно ново за нея.

Маркъл има много силна връзка и със своя съпруг, принц Хари. Те са здраво стъпили на земята, а тя знае много добре какво може да контролира и какво - не. Затова за събитията от втория тип не се тревожи особено.

Със сигурност обаче няма как да не се тревожи за всичко, което се изписа по адрес на нея и връзката й с баща й. Според колегите на Меган, тя не е зачеркнала родителя си от живота си, както твърдят мнозина. Дори след сватбата си му е написала писмо, в което му казва, че го обича и го моли да спре да я изкарва виновна, пише People.

Един от тези хора, които обвиняват Маркъл в грях към баща й, е нейната доведена сестра Саманта Маркъл. Тя, разбира се, не е пропуснала интервюто на колегите на Меган. Не пропусна и да коментира, наричайки твърдението за нормалните отношения между баща и дъщеря  "пълна глупост".

Саманта за пореден път заяви, че има достатъчно доказателства, с които да даде да се разбере, че Меган е изхвърли баща си от живота си. А всички, които твърдят противното, създават фалшиви новини.

Меган Маркъл, принц Хари и един подарък от кралица Елизабет Втора

Какво подари кралицата на Хари и Меган

Щедро, доста щедро

Според колегите на Меган и враждата й с Кейт Мидълтън е пълна измислица. Те смятат, че е напълно неправилно да се нанася подобна емоционална травма на една бременна жена.