Не минава и седмица без да научим поредната новост около Хари и Меган. След като принцът успя да осъди вестник за клевета и продължава съдебната си битка за осигуряване на охрана на семейството си във Великобритания, сега се пренасяме в Ню Йорк.

Принц Хари, Меган Маркъл и делото, което той води в Англия заради охраната на семейството му

Защо Хари и Меган се притесняват за сигурността си

И делото, което заведоха

Там херцозите на Съсекс ще участват в Генералната асамблея на ООН.

Хари и Меган ще се появят в централата на организацията на 18 юли, когато се отбелязва Международният ден на Нелсън Мандела. 37-годишният принц се очаква да изнесе реч по този повод.

Снимка 564969

Източник: GettyImages

От People ни припомнят, че 40-годишната Меган Маркъл вече е участвала на събитие на ООН - през 2015 г. тя изнесе реч по случай Международния ден на жената, чиято основна тема беше половото равенство. Плътно до нея тогава беше майка й Дория Рагланд.

Членове на кралското семейство, включително кралица Елизабет и принц Филип, както и принц Чарлз с принцеса Даяна, са се срещали с Нелсън Мандела по редица поводи преди смъртта му през 2013 г.

Снимка 580789

Източник: GettyImages

Принц Хари и съпругата му имаха официална визита при вдовицата на южноафриканския лидер Граса Мандела по време на обиколката си в Африка през 2019 г.