Едно от основните искания, с които принц Хари и Меган Маркъл напуснаха британския кралски двор, бе да са финансово независими. В последствие разбрахме, че тази независимост се отлага, защото принц Чарлз прие да поеме битовите им разходи за първата година.

Ние пък нямаме никакви съмнения, че херцогът и херцогинята няма да изпитват финансови затруднения, когато вече официално не са под крилото на кралския двор. Най-малкото защото добре знаят как да печелят сърцата на хората, а и имената им продават повече от добре.

Засега Хари и Меган не са обявили или потвърдили официално нито един проект, с който ще припечелят в следващите месеци. Но предложенията са много, и то за доста сериозни суми.

Снимка 465548

Източник: GettyImages

Според Саймън Хък, един от големите експерти в сферата на връзките с обществеността и собственик на ПР агенция, той и екипът му са били "наводнени" от предложения към Маркъл за реклами и участие в различни продукции. А за някои от тях хонорарът е седемцифрена сума.

Хък изчислява, че ако съпругата на принц Хари се съгласи с всички тези предложения, тя може да изкара цели 100 милиона долара, пише FOX News.

Той обаче е категоричен, че това няма как да се случи, защото Меган не би си позволила да участва в обикновени реклами на парфюм или прах за пране например. Просто не би било добре за имиджа й.

Снимка 465549

Източник: GettyImages

Вместо това, Маркъл ще подпише договор за книга и телевизионно предаване, ще продуцира. Или поне такива са предположенията на ПР експерта. Неслучайно наричат съпрузите "младите Обама" - млади, харизматични, познати на целия свят и с голямо влияние. Нищо чудно след години да станат и милиардери.

Мадона, принц Хари, Меган Маркъл и предложението на певицата към херцога и херцогинята

Предложението на Мадона към Хари и Меган

Това не го очаквахме

Хък отново намекна за съвместната работа на кралската двойка с Netflix по възможен документален филм, а ние нямаме търпение най-сетне да получим яснота за бъдещите творчески планове на херцога и херцгоинята.