Последните дни бяха доста натоварени за Меган Маркъл. Тя си организира кратко бягство от кралския протокол и задължения, малко преди да излезе по майчинство. В напреднала бременност херцогинята прелетя разстоянието от Лондон до Ню Йорк, за да прекара пет дни с най-близките си приятели. Дни, изпълнени с много емоции.

Меган Маркъл не бе в компанията на съпруга си, а в обкръжението си отпреди да стане херцогиня на Съсекс. Тази среща на двата свята, на двата периода в живота й, можем да разгледаме от различни перспективи.

С осъщественото си желание да отпразнува предстоящото раждане бляскаво, по холивудски и доста разточително, Меган за пореден път демонстрира, че няма намерение да се съобразява с общоприетите норми на кралския двор, а да играе по своите правила. Още повече, че цялата тази показност е на фона на тайната семейна ваканция на Уилям и Кейт.

Експертът по езика на тялото Джуди Джеймс насочва вниманието ни към скритото послание, което бившата актриса изпрати, но ние може би не успяхме да разгадаем.

Със своето поведение Маркъл ни показа, че има силен гръб - приятели, които са плътно до нея, докато името й се забърква в какви ли не семейни войни. С близкия физически контакт с приближените си Меган демонстрира, че в момента може и да е уязвима, но това не значи, че ще успеят да я съборят, пише Daily Mail.

В Ню Йорк и със своите приятели херцогинята безспорно се чувства по-уверена и по на място, отколкото сред кралските особи. Явно не е успяла и да завърже много приятелства за тази година, през която живее на Острова, щом трябваше да прелети хиляди километри, за да направи baby shower партито.

Меган Маркъл, последната вечер в Ню Йорк и един необичаен тоалет

Меган Маркъл, както не сме я виждали досега

Кралицата няма да е никак доволна

Но това не е особено изненадващо, защото животът на херцогиня не е свързан с редовни партита и приятелски срещи, защото те са за сметка на често скучните официални ангажименти.