Било каквото било, Меган Маркъл пак е в Кенсингтън. Вечерта на 20 февруари херцогинята на Съсекс отпътува от Ню Йорк за Лондон с частен самолет след пет дни в американския град, изпълнени с много емоции.

Както се очакваше, последният ден от престоя й зад океана бе запазен за второ baby shower парти. Този пък мястото бе хотел The Mark в Махнатън, и по-точно - луксозен пентхаус в него, струващ 75 хиляди долара на нощ. Смята се, че това е най-скъпата хотелска стая, която може да бъде наета в САЩ.

Снимка 407910

Източник: The Mark

И това е само малка част от разходите по партито, което се оценява на шестцифрена сума в долари. Кой е платил сметката, можем само да предполагаме...

Нямаме нужда от догади обаче кой присъства на пищното тържество в чест на бъдещата майка. Ако предишният ден видяхме Серина Уилямс да пристига на първото парти, то вчера звездата бе Амал Клуни - друга известна приятелка на Меган, която вероятно също е пропътувала разстоянието от Великобритания до САЩ, за да присъства на събитието.

Като големите отсъстващи отбелязваме майката на Маркъл - Дория Рагланд, която бе забелязана по същото време край дома си в Лос Анджелис, както и Кейт Мидълтън, която предпочете да бъде на ски ваканция със семейството си, пише Daily Mail.

Няма как да не отбележим и една друга подробност, този път свързана с визията на херцогинята на Съсекс. Тя съчета спортен клин, горнище и маратонки с елегантно палто, дамска чанта и бейзболна шапка.

Комбинация, която ни изглежда доста неприемлива за една херцогиня и със сигурност кралицата няма да остане очарована от снимките на Меган с това облекло.

Меган Маркъл, Серина Уилямс и една луда нощ в Ню Йорк

Как се забавлява Меган Маркъл в Ню Йорк

Когато херцогинята е без своя принц

Единственият факт, който може да ни накара да й опростим това модно прегрешение е, че Маркъл избра този тоалет, за да й бъде удобно по време на дългия полет от Ню Йорк до Лондон.