Преди да стане жената до принц Хари, Меган Маркъл беше просто Рейчъл Зейн от "Костюмари". А след като стана жената до принц Хари, тя смени ролята си в сериала с тази на херцогиня на Съсекс. 

Последният епизод с нейно участие беше през 2018 г., а телевизионната продукция продължи да съществува за още един сезон и без нея. В една от сериите му сценаристите решиха да ни припомнят за любимата Рейчъл, която от актриса стана кралска особа.

В един от последните епизоди екранният съпруг на Меган Майк Рос е попитан от друг героиня как върви животът й. "Ако ти кажа колко добре, вероятно няма да повярваш", е отговорът, който получава.

Тази реплика дори бе използвана за реклама на новия епизод в профила на "Костюмари" в Twitter със закачката "Оказва се, че Рейчъл се справя наистина добре", пише Independent.

Меган Маркъл, участието й в сериала "Костюмари" и колко богата е херцогинята

Колко богата е Меган Маркъл

И колко по-богати стават с Хари

Ясно е, че продукцията се опитва да повиши рейтинга си, правейки връзки с днешната роля на Меган. И в това няма нищо лошо, смятат феновете на херцогинята, които коментираха поста в социалната мрежа. Все пак, именно сериалът е този, който направи Маркъл популярна.