Срещата на Меган Маркъл с принц Хари успя коренно да промени живота и на двамата. Докато обаче той е роден със синя кръв, тя претърпя голяма трансформация - от актриса в херцогиня.

Преди да получи тази титла, Маркъл бе популярна най-вече с ролята си на Рейчъл Зейн в сериала "Костюмари". Затова е напълно логично именно тази продукция да е оказала най-голям ефект не съм върху известността й, но и върху банковата й сметка.

За седемгодишната си актьорска кариера Меган е успяла да натрупа неголямо, но прилично за постиженията си богатство. Хонорарът й за един епизод на "Костюмари" е бил около 43 хиляди долара, което прави годишно възнаграждение от над 410 хиляди долара.

За своите седем сезона в ролята на Рейчъл Зейн, Маркъл е станала милионерка. Преди да се омъжи за принц Хари, в банковата й сметка е имало над пет милиона долара, благодарение на които тя свиква на охолен живот още преди да влезе в ролята на херцогиня на Съсекс, пише Express.

Принц Хари, Меган Маркъл, принц Уилям и Кейт Мидълтън - истината за раздялата им

Уилям и Кейт ли изоставиха Хари и Меган

Не всичко е каквото изглежда

Днес двамата с принц Хари имат общо богатство, което не е оповестено официално, но се изчислява на над 30 милиона долара. Всяка година двамата получават по 5-6 милиона - един вид заплата за кралските им ангажименти.