В събота, 4 август, Меган Маркъл стана на 37. Но вместо с шумни празненства в Кенсингтън, празникът ще бъде запомнен със сватбата на един от най-добрите приятели на принц Хари. Тя, за нещастие или пък не, се падна точно в деня на личния празник на херцогинята.

Меган Маркъл на 38

Меган Маркъл на 38

Какво знаем и какво не за херцогинята

Така с широка усмивка и със съпруга си под ръка, Меган Маркъл отклони вниманието от младоженците още с пристигането си.

Първо - роклята й. Тя е дело на американския бранд Club Monaco и струва 400 долара. Плисираната долна част в няколко цвята определено показва повече същността на Меган, отколкото елегантните, но леко скучни тоалети, с които я виждаме напоследък.

Снимка 372091

Източник: SplashNews

Задължителната шапка, този път решена в черно. Спусната коса, оформена на нежни вълни. Стилни обувки с доста тънък ток и каишка, клъч за 170 долара и едни слънчеви очила за 500 долара. Какво повече й трябва на една херцогиня, за да бъде ослепителна?

Ами, малка част от черната дантела на сутиена, която се подава от деколтето на роклята. Именно този детайл в облеклото на Меган Маркъл се превърна в най-коментирания след съботната й поява.

Едно неволно (или поне така мислим) разкопчано копче от горната част на роклята сътвори малък стилов гаф. А херцогинята, която явно разбра за него в последствие, не изглеждаше смутено от бельото на показ.

Татуировка а-ла Меган Маркъл

Татуировка а-ла Меган Маркъл

Новата мания покрай херцогинята

Разбира се, не се мина без отрицателни коментари. Някои се зачудиха кой носи черно на сватба. Други пък определиха гафа с роклята на Меган не като случаен, а като напълно целенасочен, за да бъде отново център на внимание. Но май вече се убедихме, че на Маркъл не й трябват подобни хитринки.