Днес всички погледи са вперени в Меган Маркъл. Херцогинята на Съсекс, която съвсем скоро ще дари принц Хари с дете, се превърна в пример за подражание и олицетворение на стил и женственост за много жени по света. 

Ясно е обаче, че херцогинята невинаги е изглеждала така, както днес. Дори един бърз поглед към зората на актьорската ни кариера ни убеждава в това. Убедихме се и от една снимка, която обиколи социалните мрежи за броени часове.

Бившата колежка на Меган - Катрин Макпий, сподели в профила си в Instagram кадър, на който двете позират преди малко по-малко от 20 години. Девойките са се снимали за спомен зад сцената на училищен мюзикъл, в който взимат участие.

"Меган и аз участвахме в мюзикъл като деца. Тя порасна и стана херцогиня на Съсекс, а аз станах звезда в West End (театър в Лондон), което си е почти същото, ако питате мен", сподели Катрин като коментар към снимката.

Бърз коментар на визията на Маркъл от гимназията - не се е променила особено, като изключим носа й, който днес изглежда по-малък. Отношението към грима на бившата актриса обаче видимо се е променило.

Меган Маркъл, бременното й коремче и защо не спира да го докосва

Защо Меган Маркъл не спира да гали корема си

Всички правят така, но не съвсем

Голямо количество черен молив и яркочервено червило е комбинация, която днес не можем да очакваме от нея. Разбира се, в онзи момент можем да я приемем и като задължение заради сценичното изпълнение. А широката й усмивка си е все така на преден план на снимките.