Кой каквото прави, ръцете на Меган Маркъл са все върху бременното й коремче. Разбираемо, ще си кажем, всички бъдещи майки правят така. Но нейното преминава малко границите на нормалното и започваме да се чудим дали пък не го прави нарочно.

Според различни изследвания, бременните галят коремите си, защото намират това за успокояващо, както и за един вид връзка с бебето в утробата им. Когато то е в по-напреднал етап на развитието си, дори може да отговаря на допира с помръдвания.

Снимка 403653

Източник: GettyImages

Постоянното докосване на корема в повечето случаи е напълно инстинктивно и неосъзнато действие. Майчинския инстинкт започва да се обажда още преди раждането, а с това галене по корема бременните несъзнателно защитават и успокояват бебето в утробата си, пише Express.

Така фактът, че на почти всяка снимка ръката на Меган е върху корема има своето логично обяснение. Няма как да пропуснем да споменем обаче, че Кейт Мидълтън не се държеше така, докато беше бременна цели три пъти.

Снимка 400065

Източник: GettyImages

Има и една друга основна разлика между двете хорецогини - откакто бременността на Маркъл бе обявена, тя не спря да демонстрира коремчето си, подчертавайки го с различни стилни трикове. Прилепнали дрехи, разкопчано палто, дрехи в контрастни цветове.

Според експерти по езика на тялото, Меган просто е толкова щастлива, че ще дари живот на бъдещ кралски наследник, че иска всички да знаят това. Освен това е наясно, че хората искат да я виждат как се наслаждава на своята бременност.

Меган Маркъл, лейди Габриел Уиндзор и една нова кралска сватба

Булката, която иска да е като Меган

Да, от кралския двор е

Маркъл не само постоянно гали корема си, но и доста често отмества палтото си настрани, за да се открие пряка гледка към него и да привлече вниманието към факта, че е бременна. Макар че сигурно няма някой, който вече да не е разбрал това...