В последните месеци Майли Сайръс така се е развихрила в любовен план, че ни е трудно да проследим всичко, което се случва около нея. Първо бе изненадващата новина за развода й с Лиъм Хемсуърт, след това слуховете, че певицата има връзка с близката си приятелка Кейтлин Картър. Преди дни разбрахме, че двете са прекратили интимните си отношения.

А Майли явно обича да редува мъже с жени, защото сега е ред на нов господин да се опита да задържи сърцето й за по-дълго. Това е Коди Симпсън - австралийски музикант. Не е ясно точно откога са заедно двамата, но със сигурност е отскоро.

На 3 октомври влюбените са забелязани да се целуват в ресторант в Лос Анджелис. А Сайръс прави непрестанни подмятания в Twitter, че наистина вече не е сама и точно Коди е мъжът до нея.

Именно от социалните мрежи разбрахме и че преди дни Майли е постъпила в болница. Причината е възпаление на сливиците, което вече е овладяно и певицата се чувства много по-добре.

Но затова са виновни не само лекарите, които са я излекували, а и Симпсън. Сайръс сподели в Twitter кратко видео, на което се вижда как той й пее любовна песен и свири на китара. Нещо повече - младежът е написал специален текст, посветен на любимата му, пише Daily Mail.

Майли Сайръс, семейството й и почивката им в Юта и Аризона

Новата сродна душа на Майли Сайръс

Певицата се отдава на почивка

"Изведнъж се почувствах много по-добре. Най-сладкото момче дойде при мен и ми изпя песен, написана за мен", написа Майли в Instagram. И вече сме сигурни, че тя е отново влюбена и щастлива. А докога - само времето ще покаже...