Кевин Харт може и да тренира редовно и физиката му да е впечатляваща, но силата му е в екшън филмите, а в комедиите, в които всячески се опитва да ни спука от смях.

Дуейн Джонсън, Кевин Харт, #TortillaChallenge и кой спечели предизвикателството за удряне с тортили

Тортиленият шамар, който Дуейн Джонсън отнесе

Смехът със Скалата и Кевин Харт е гарантиран

Когато обедини усилия с Дуейн Джонсън някак нещата винаги стават много добре и естествено. В следващия му филм обаче ще му партнира друг "нацепен" актьор - Марк Уолбърг, и нямаме търпение да разберем дали и между тях има нужната химия.

В Me Time Харт ще влезе в ролята на Сони - баща, който до такава степен се е отдал на децата си, че е решил да напусне работа и да остане вкъщи, за да се грижи за тях. Докато майка им, която е архитект, изкарва парите в семейството.

Леко разменени роли на фона на действителността, бихме казали. На Сони обаче това въобще не му пречи. Един ден обаче му се отваря страхотна възможност - да остане сам вкъщи и да оползотвори времето само за себе си.

Тогава получава и покана от една стара дружка - Хък (Уолбърг), да отпразнуват рождения му ден. Един уикенд, който ще се окаже взривоопасен и дори животозастрашаващ за Сони. Но пък той определено ще излезе от коловозите на ежедневието си.

Дуейн Джонсън, Кевин Харт, "DC Лигата на супер-любимците" и поредните закачки между двамата

Пиперливите закачки между Дуейн Джонсън и Кевин Харт

Като едни истински приятели

Това е първи филм, в който Кевин Харт и Марк Уолбърг си партнират и от трейлъра съдим, че ще видим типичния за комедианта и неговите филми хумор.

Me Time е в Netflix от 26 август