Докато повечето звезди избраха Италия и Гърция за почивка, Мария Шарапова и годеникът ѝ Александър Гилкс предпочетоха крайбрежието на Хърватска.

Мария Шарапова, Александър Гилкс и новината за годежа им

Мария Шарапова каза "Да"

Как разбрахме за щастливото събитие

Бившата номер 1 в тениса сподели впечатленията в поредица от публикации в профила си в Instagram.

Рускинята и британският бизнесмен, който търгува с произведения на изкуството, очевидно се чувстват прекрасно сред природните, исторически и културни забележителности на красивата балканска държава.

Особено впечатляващ за нея разбираемо е старият град в Дубровник, откъдето тя сподели най-много снимки - църква, стари накити, плетива и керамика.

"Каменни фасади, вековна история и никакви туристи," написа Шарапова към поредните снимки, които публикува. В случая обаче почитателите ѝ като че ли не обърнаха толкова внимание на красотите на Хърватска, защото вниманието им беше привлечено от друго.

А това беше снимката на Мария с широка рокля, на която тя изглежда като бременна. Многобройните ѝ фенове я попитаха директно дали не е бременна, но до този момент бившата тенесистка не е отговорила.

Мария Шарапова и танцът, който развесели почитателите ѝ

Какво прави Мария Шарапова, когато я хванат в крачка

Отговорът - в едно забавно видео

Дали това наистина е факт ще разберем съвсем скоро, а хубавото в случая според нас беше, че Мария събра много положителна енергия и благопожелания от всички.