Знаменитата руска тенесистка, която тази година приключи със спортната си кариера, определено не си губи времето. 

Мария Шарапова и пенсионирането ѝ от тениса

Краят на една ера за Мария Шарапова

Да идва следващият връх

Тя продължава да тренира усилено и е в страхотна форма. А най-хубавото е, че почти всеки ден радва почитателите си с разказчета за своя живот в профила си в Instagram.

За да поддържа отлична форма Мария Шарапова прави изтощителни преходи в планината и по три тренировки на ден. 

View this post on Instagram

on

На една от снимките виждаме бившата първа ракета да виси с главата надолу на специален уред за укрепване на мускулите на гърба. С този кадър предизвика и истински шок сред феновете си.

View this post on Instagram

on

Малко преди това Шарапова разказа и как тренира сред природата - енергични упражнения сутрин, дълго ходене в планината, след това още две тренировки и масаж, за да може в края на деня да се чувства уморена, но доволна.

И за да не си мислим, че единственото, което прави Маша, са уморителни тренировки, тя пусна изключително забавно видео и отново зарадва многобройната армия от свои почитатели.

View this post on Instagram

on

Този път 33-годишната Мария Шарапова тренира, но танцувайки. И, разбира се, предизвика вълна от коментари и харесвания. „Когато те хванат в крачка“ написа тя към видеото, с което иска да подскаже, че някой я е заснел, без да знае. Вероятно любимият човек, кой друг?

Мария Шарапова, Александър Гилкс и романтичната им обиколка из Калифорния

Романтичното бягство на Мария Шарапова

Бившата тенисистка е в отлична форма