Вече свикнахме, че Меган Фокс и Machine Gun Kelly са заедно, въпреки че на Брайън Остин Грийн в началото определено не му беше лесно да го приеме.

Machine Gun Kelly, Меган Фокс, колие с кръв и как рапърът изрази любовта си към актрисата

Защо Machine Gun Kelly носи колие с кръв

Любовта понякога е странна

Но в крайна сметка всеки е свободен да прави каквото поиска и да живее живота си - както поиска. Една от бившите приятелки на рапъра обаче не е на същото мнение, защото смята, че той ѝ е изневерил с актрисата.

Сомър Рей, която се подвизава като модел, излизаше с Machine Gun Kelly за около три месеца, като се разделиха в края на април 2020 г. В подкаста на Логан Пол - Impaulsive, моделът казва, че според нея рапърът е започнал да се вижда с Меган Фокс, докато още са били заедно.

Рей пояснява, че до секс с Machine Gun Kelly така и не се е стигнало за тези три месеца, защото тя е искала да поизчака, за да разбере дали е правилният човек за нея. В крайна сметка обаче се е оказало, че това не е така.

Сомър Рей твърди също така, че не я боли от факта, че рапърът е прекратил връзката си с нея заради друга жена. Заболяло я е от това, че го е оповестил в Twitter, пише People.