В момента една от най-сексапилните бъдещи мами у нас безспорно е Луиза Григорова-Макариев. Актрисата, която е и бивш модел, се носи на крилете на любовта и не смята да крие щастието си от света. 

Луиза Григорова-Макариев и полуголата снимка на актрисата

Луиза Григорова-Макариев - бременна и без дрехи

И някои критики, отправени по адрес на последната ѝ снимка в Instagram

А колкото повече наближава времето за появата на малкото човече на бял свят, толкова повече емоции обземат бъдещата майка. Наскоро в профила си в Instagram, тя сподели, че вече е в деветия месец.

„На финалната права сме и под „сме“ имам предвид цялото семейство, защото раждането е физически само на плещите на мама, но емоцията е за всички. Благодарна съм, че в този период съм обградена от любов и разбиране, от подкрепа и мноооого усмивки.“

View this post on Instagram

on

Разбърканите хормони понякога я карат да се натъжава, да плаче, и точно поради тази причина тя благодари на семейството и приятелите си - защото те са до нея и те я карат да забравя бързо за лошото настроение.

View this post on Instagram

on

„Как може да е толкова хубаво, а най-хубавото тепърва да предстои“, пише Луиза в друга своя публикация в социалната мрежа. И споделя, че вече мисли само за това, а вълнението се засилва с всяка минута.

„Май по-скоро децата дават живот на нас!“, казва още красивата актриса.

View this post on Instagram

on

Луиза разсъждава и върху магията на жената. „Да усетиш как в теб се създава и израства нов живот е най-великото и вълшебно чувство на света! Поклон пред всички жени и майки!“ Тя съветва всички жени да обичат себе си, да обичат тялото си, защото те правят най-красивото нещо - дават живот.

Луиза Григорова се омъжи (СНИМКИ)

Луиза Григорова се омъжи (СНИМКИ)

Блесна в ослепителна рокля