Лили-Роуз върви все по-уверено по стъпките на баща си Джони Деп. 20-годишната красавица се подвизава и като модел, и като актриса. Последната роля, с която накара всички да говорят за нея, е филмът на Netflix - The King, който излезе тази есен.

В него видяхме Лили-Роуз в доста провокативни сцени, за които тя не се притеснява да говори. В интервю за списание The Face тя признава, че няма проблем с голотата пред камерите, защото майка й Ванеса Паради още от малка я е научила да бъде уверена в себе си.

Също от нея тя знае, че не бива да се притеснява от тялото си и от начина, по който то изглежда. И както като по-малка е била винаги без горнище на плажа с майка си, така днес захвърля всички дрехи пред камерата без притеснения.

Госпожица Деп осъзнава, че във времето, в което тя живее, има много по-голяма свобода да бъде себе си, отколкото е имала майка й преди години. Ванеса Паради често е била обект на критики заради дръзкото си поведение. А днес всеки може да се чувства комфортно със своята голота и сексуалност, пише Daily Mail.

Въпреки че е само на 20 години, Лили-Роуз разсъждава задълбочено над нещата от живота. И колкото повече "остарява", толкова повече сe опитва да се фокусира върху своята личност и да култивира знанията си. 

Въпреки че в нея има "тонове несигурност", тя е осъзнала, че да си умен и мил човек е много по-важно от това да си красив. С годините все повече оценява и личното пространство, защото още от дете е обект на медиен интерес.

Джони Деп, Полина Глен и поредната раздяла за актьора

Жената, която разби сърцето на Джони Деп

Поредни любовни разочарования за актьора

"Предпочитам хората да ме мислят за скучна, отколкото да знаят прекалено много за живота ми. А все някой ден ще стана скучна", казва Лили-Роуз, която не крие, че повече й се седи у дома, отколкото да обикаля по купони.