След като обявиха, че се развеждат, Майли Сайръс и Лиъм Хемсуърт ни дадоха много поводи да коментираме какво се случва в личния им живот. Изпълнителката имаше кратка, но бурна връзка със своя близка приятелка, след което привидно намери любовта с лицето на музиканта Коди Симпсън.

Хемсуърт предпочете първоначално да се скрие от медийното внимание, но не се мина много, преди да бъде засечен под ръка с нова жена - актрисата Мадисън Браун. И точно когато си помислихме, че е успял също да започне живота си на чисто, дойде време за поредната изненада.

Докато чакаме старта на бракоразводното дело на звездното семейство, просъществувало едва няколко месеца, Хемсуърт очевидно вече е готов да направи нова, по-сериозна крачка в любовен план. Но не с Браун, с която бяха щастливи допреди месец-два.

Миналия уикенд актьорът бе засечен с нова дама, и то в компанията и на родителите си. 21-годишната Габриела Брукс имаше възможността да се срещне с майката и бащата на 29-годишния актьор. Те демонстрираха близки отношения, което ни навежда на мисълта, че това не е и първата им среща. 

Лиъм Хемсуърт, Мадисън Браун и с кого актьорът замени Майли Сайръс

Жената, с която Лиъм Хемсуърт забрави Майли Сайръс

Продължаваме напред

Семейната сбирка се проведе в Сидни. Красивият модел е австралийка, а в последните месеци Хемсуърт прекарва все повече време в страната, защото там живее и брат му. Вероятно именно там е пламнала и любовта между Габриела и Лиъм, която засега дава предпоставки да прерасте в нещо по-сериозно, пише Daily Mail.