Преди дни разбрахме, че Лиъм Хемсуърт е приел равнодушно новината, че все още законната му съпруга Майли Сайръс има нов мъж в сърцето си. Изпълнителката публикува няколко интимни снимки с австралиеца Коди Симпсън, а съпругът й й пожела да бъде щастлива, независимо с кого.

Още тогава подозренията, че Лиъм също вече не е сам, дойдоха на преден план. А вече зад тях има и категорични доказателства, че и той продължава напред, ръка за ръка с нова жена.

В края на миналата седмица Хемсуърт бе засечен по улиците на Ню Йорк в компанията на актрисата Мадисън Браун. Двамата се държаха ръка за ръка, видимо далеч от мисълта да крият близостта помежду си. Все пак, Лиъм има доста да си връща на Майли...

Лиъм и Мадисън се порадваха на компанията си и по време на романтичен обяд в италиански ресторант, след което изпиха по няколко коктейла в популярен клуб в Града, който никога не спи.

Браун е популярна с ролята си в сериала "Династията". И тя, както и Лиъм, е родом от Австралия, пише Harper's Bazaar.

Лиъм Хемсуърт, Майли Сайръс и какво мисли за новото й гадже Коди Симпсън

Реакцията на Лиъм Хемсуърт за новото гадже на Майли Сайръс

И има ли нова жена до него

Според близки на Хемсуърт, новата му връзка засега върви добре, двамата се разбират прекрасно и споделят сходно чувство за хумор