Предизвикателството да споделяме свои снимки от преди 10 години и да ги сравняваме с актуални бе поредното чудо за три дни в социалните мрежи. Но един човек намери друг, по-нестандартен начин да върне лентата назад и да ни представи някои любими звезди от дистанцията на времето.

Датският артист Ард Гелиник стана популярен в интернет пространството с доста сполучливите си колажи на звезди, които позират до своето по-младо Аз. Сред тях има и някои вече покойни, като Ейми Уайнхаус и Майкъл Джексън. Кралят на попа е показан и като малко момченце, и в зората на кариерата си.

При едни разликата е просто няколко бръчки в повече, а други със сигурност доста трудно бихме познали, като Елън Дедженеръс.

Дженифър Анистън очаквано е в онази категория звезди, които са неподвласти на времето.

Колажът на Пинк, на чийто гръб се е качила нейната по-млада версия, е сред добрите попадения в колекция.

Звездите от поредицата за Хари Потър Даниел Радклиф и Ема Уотсън буквално израснаха пред очите ни благодарение на продукцията, но все пак е любопитно да сравним как са изглеждали в първите части на поредицата и как изглеждат сега, години по-късно.

Доста променената в последно време Лейди Гага се среща със своето провокативно и нестандартно Аз, с което успя да ни плени. А Мадона също е била бунтарска на младини, но доста по-рок.

Още много звезди участват в проекта на Гелиник, а кадрите не спират да се разпространяват в социалните мрежи. Усмивките от старите ленти са винаги на мода.