Зейн и Джиджи Хадид са много сладка двойка, която обаче през годините имаше доста проблеми. Двамата на няколко пъти се разделяха и след това събираха.

Джиджи Хадид, Зейн Малик и първият рожден ден на дъщеря им Кай

Приказният рожден ден на дъщерята на Джиджи и Зейн

Доста са се постарали

Преди година станаха родители и изглеждаше така сякаш проблемите им са в миналото. Но това не е така, защото сега изкачат нови.

TMZ излезе с историята, че Йоланда Хадид, майката на Джиджи, твърди, че Зейн Малик я е ударил. Не е ясно точно какво се случило, за да се стигне до физическа агресия от страна на изпълнителя, но Йоланда държи на версията си.

Това предизвика реакция от стана на Зейн, който в Twitter написа, че е човек, който държи на личното си пространство и смята, че всички семейни проблеми трябва да се решават в семейството, а не да стават обществено достояние. 

Изпълнителят пише още, че иска да запази личното пространство и на дъщеря си Кай, затова не е коментирал публично спор, в който е участвал с член на семейството на Джиджи. Малик обаче пояснява, че въпросният спор се е случил, докато половинката му не е била у дома.

Пред TMZ пък дава ясно да се разбере, че не е удрял Йоланда и в името на дъщеря си няма да навлиза в повече подробности. Но се надява, че майката на Джиджи ще преосмисли неверните според него твърдения.

Източници на TMZ пък са разбрали, че Зейн и Джижи вече не са заедно, като раздялата им е факт от поне месец. Говорител на модела пък е заявил пред People, че в момента тя иска единствено личното ѝ пространство да бъде запазено, без да влиза в каквато и да било конкретика.