На 5 декември в Ню Йорк се състоя официалната премиера на филма Don't Look Up. Признаваме си, че вече нямаме търпение да го гледаме, най-малкото заради звездния актьорски състав.

Дженифър Лорънс, голямото ѝ бременно коремче и премиерата на филма Don't Look Up

Дженифър Лорънс, както не сме я виждали досега

На премиера под ръка с Леонардо ди Каприо

Мерил Стрийп, Леонардо ди Каприо, Дженифър Лорънс, Джона Хил, Кейт Бланшет, Тимъти Шаламе - толкова наши любимци на едно място.

Режисьорът на филма Адам Маккей разкрива интересни подробности за отношението на Леонардо ди Каприо към кино иконата Мерил Стрийп.

Въпреки че двамата се познават отдавна и не за първи път играя заедно, ди Каприо има специално отношение към нея. Той не е искал да я вижда разголена. По думите на Маккей пред The ​​Guardian, 47-годишният ди Каприо смята 72-годишната Стрийп за едва ли не икона в киното, която не трябва да се появява гола пред камерата в комедия.

Става въпрос за една от сцените във филма, когато героинята е снимана разголена в гръб. Освен всичко играе дубльорка. „Тя е безстрашна. И да, това е дубльорка. Познайте обаче кой имаше проблем с това? Лео ди Каприо. Той смята Мерил за личност със специално място в историята на киното и се чувстваше неудобно да я види в подобна сцена. Лео дори ме попита наистина ли е нужно да се показва това", разказва Адам Маккей.

Ди Каприо наскоро сподели пред Access, че и останалите актьори са се чувствали напрегнати да работят с голямата звезда на Холивуд заради уважението, което изпитват към нея.

Мерил Стрийп, снимките на Don't Look Up и признанието ѝ за един от най-смущаващите моменти

Какво смути и обърка Мерил Стрийп

Признанието на актрисата за лошата игра

В своята блестяща филмова кариера, Мерил Стрийп е имала голи сцени в "Дивата река" (1994) и "Мостовете на Медисън" (1995), припомня Daily Mail.