Лео Меси и Антонела Рокузо са една от светските двойки, които често са давани за пример за щастлива и хармонична връзка, която продължава вече повече от 15 години. Двамата са детска любов, познават се от петгодишни, преминали са през редица трудности, а красавицата бе до футболиста по пътя му към върха във футболния свят.

Антонела Рокузо - стилна, изискана и изключително секси (както подобава за съпруга на Лео Меси)

Жената на Меси - стилна, изискана и изключително секси

Още една "закуска в Тифани"

Именно на фона на цялата тази предистория твърденията от последните дни, че Меси е изневерил на Антонела, са повече от изненадващи. Всичко започна с публикация в бразилските медии, в която не се посочва източникът на твърденията. В нея се казва, че Лионел и Антонела преживяват "най-голямата криза" в своята дълга връзка.

Като причина за това бракът им да е "на ръба" се посочва изневяра на футболиста с аржентинската журналистка София Мартинес. Тези твърдения обаче нямат никаква доказателствена стойност и скоро след публикуването им дойде първото им опровержение - от съпругата на Сеск Фабрегас Даниела Семаан.

Двете двойки са си семейни приятели от години и често прекарват времето си заедно. Семаан заяви в публикация в профила си в социалните мрежи, че във въпросната статия няма никакъв смисъл и истина и Меси не е изневерил на Антонела, предава Daily Mail.

Снимка 643585

Източник: GettyImages

Още миналият месец аржентински издания написаха, че Меси е "влюбен в жена, която не е Антонела". След това покрай връчването на наградата Златната топка името на футболиста се свърза с това на София Мартинес, защото я бил гледал по-различно по време на интервюто преди церемонията. Журналистката пък не пропусна да се изкаже повече от ласкаво за Меси.

Забавленията на семейство Меси на концерт на Ед Шийрън

Забавленията на семейство Меси на концерт на Ед Шийрън

Истински почитатели

А докато всички се питат изневерил ли е футболистът на красивата си съпруга, двамата в комплект с трите им деца посетиха Дисниленд в Париж. Лионел се опита да остане незабелязан, дегизирайки се с качулка, но феновете му отново го разпознаха. А семейните забавления са красноречиво доказателство, че твърденията за предстоящ развод са всичко друго, но не и истината.