Животът на Лео Меси винаги е бил обект на интерес от страна на фенове и медии както в Испания, така и във Франция, където игра през последните години.

Антонела Рокузо и секси роклята ѝ на събитието на Tiffany & Co. в Мексико сити

Когато всички гледат колко секси е съпругата на Лео Меси

Антонела Рокузо знае как да привлече вниманието

Сега в Америка, където се подвизава от лятото, интересът към аржентинеца и цялото му семейство е може би дори по-голям. И когато е на терена, и когато не играе.

Меси не успя да помогне на своя Интер Маями във финала за US Open Cup, който отборът му загуби от Хюстън Динамо, защото бе контузен. Но това не му попречи да изгледа мача на живо от трибуните в компанията на съпругата си Антонела Рокузо.

Вниманието на всички обаче бе привлечено от едно малко момиченце, което бе с тях. В социалните мрежи бяха разпространени кадри от пристигането на Меси в ложата, на които се вижда как Антонела е готова да заеме мястото си, докато държи в ръцете си малко момиче с екип на Интер Маями.

Лео Меси е готов отново да стане баща

Готов ли е Лео Меси да бъде баща отново

Спокойствието на живота в Маями

На гърба на екипа му пък се вижда, че пише PAPI, което е испанската дума за татко. Меси и Антонела имат трима сина, а съвсем наскоро футболистът заяви, че иска да стане баща и на четвърто дете, този път момиче.

Лео Меси не играе и Интер Маями губи - кой и как се подигра с отбора

Кой и как се подигра с отбора на Лео Меси

Атланта Юнайтед определно дразнят лъва

Според Marca, въпросното момиче, с което двамата са били на мача, е малката дъщеря на Жорди Алба, съотборникът и добър приятел на Меси.