Несъмнено Антонела Рокузо изживява един от най-добрите периоди от живота си. Откакто стана жител на Маями, където се премести заедно със семейството си, тя е неизменна част от хайлайфа на града.

Нощните забавления на Антонела Рокузо и Лео Меси със семейство Бекъм

Нощните забавления на Антонела Рокузо и Лео Меси със семейство Бекъм

Когато си щастлив от новия си начин на живот

И често аржентинският модел и бизнесдама се присъединява към елитните събития, които сe провеждат там. Така наскоро тя бе поканена на празнично парти, организирано от луксозния бижутериен бранд Tiffany & Co.

35-годишната Антонела не пропусна да разкаже за преживяването си чрез серия от снимки, които сподели в своя Instagram. Чрез тях може да се видим и колко стилна и изискана (абсолютно както подобава за подобно събитие) е съпругата на Лео Меси. Тя носи изчистен класически сив костюм, съчетан с черни блуза и ботуши. Визията ѝ е допълнена от деликатни бижута, които придават нотка на екстравагантност.

А краткото видео, което Антонела публикува, привлича особено внимание, тъй като на него тя държи книга, която изглежда като ексклузивна версия на романа на Труман Капоти "Закуска в Тифани".

Освен това тя е имала шанса да разгледа отблизо емблематичната черна рокля на Givenchy, която Одри Хепбърн носи в романтичната комедия от 1961 г., вдъхновена от романа.

Дрехата е проектирана от френския дизайнер Юбер дьо Живанши и е част емблематичната начална сцена на филма, в която Хепбърн стои край витрините на нюйоркския магазин Tiffany & Co, припомнят от Hola.

Антонела Рокузо и секси роклята ѝ на събитието на Tiffany & Co. в Мексико сити

Когато всички гледат колко секси е съпругата на Лео Меси

Антонела Рокузо знае как да привлече вниманието

Участието на Антонела Рокузо в последното събитие на Tiffany & Co. е само месец след като тя присъства на партито им "Диаманти и чудеса" в Мексико сити. Тогава тя премина по "синия килим" на Tiffany, където се срещна с колежката си аржентинката Валентина Ферер.