Дъщерята на супермодела Хайди Клум от няколко години върви уверено по стъпките й. Лени Клум може да се похвали с десетки ревюта зад гърба си, както и с това, че е посланик на няколко световноизвестни марки. Животът на 19-годишната красавица изглежда като сбъдната мечта за много момичета, но и в него има трудни моменти.

Лени Клум, дъщерята на Хайди Клум, е секси по бански в Южна Франция

Колко секси е дъщерята на Хайди Клум по бански

Каквато майката, такава и дъщерята

Лени Клум е плод на любовта на Хайди Клум с Флавио Бриаторе. Двамата обявяват връзката си публично през март 2003 г., а няколко месеца по-късно, през декември, разбрахме, че моделът е в очакване на дете от бизнесмена. Още докато беше бременна обаче, красавицата се раздели с Бриаторе и започна връзка с музиканта Сийл. А през май 2004 г. роди дъщеря си в Ню Йорк.

Година по-късно Хайди и Сийл сключиха брак, а когато Лени стана на четири, тогавашният съпруг на майка й я осинови официално и тя приема неговите имена - Хелен Самуел, въпреки че сега е известна с фамилията на майка си.

Снимка 631606

Източник: GettyImages

През това време биологичният й баща живее в Лондон и години по-късно определено разстоянието между тях по онова време като "непреодолимо". Бриаторе е споделял, че не е виждал дъщеря си след раждането й чак докато навършва 12 години. Двамата са разговаряли само по телефона по два часа на ден, но той оценява това като "недостатъчно". Въпреки това е бил наясно, че малкото му момиче трябва да бъде с майка си.

Бившият собственик на F1 двата съгласието си Лени да бъде осиновена от Сийл, за да може да расте в здраво семейство. За съжаление, моделът и музикантът се развеждат през 2012 г. А Биаторе не крие, че е бил в прекрасни отношения с майката на дъщеря си и нейния тогавашен съпруг. Лени пък изгражда наистина силна връзка с мъжа, който изиграва ролята на баща в първите години от живота си.

Сийл също говори за техните специални отношения, които, по думите му, започват още когато се запознава с бъдещата майка на дете от друг Хайди. Този факт не го смущава по никакъв начин и заобичва детето като свое, още преди да го е видял. А след това с Клум успяват да научат малката Лени как да бъде себе си и винаги да прави това, което я кара да се чувства добре.

През 2018 г. настъпва затопляне на отношенията между 19-годишната красавица и нейния биологичен баща. Тогава те прекарват известно време заедно в Италия, като и Хайди и трите й деца от Сийл също им правят компания. През 2019 г. пък моделът се омъжи за Том Каулиц и побърза да отговори на всички критики относно дъщеря й и тримата бащи в живота й.

Хайди Клум написа в профила си в Instagram, че Лени никога не е имала шанса да получи нормално детство, но преди всичко заради нейната кариера на модел. Но девойката има таланта да извлича най-доброто им всяка ситуация и всеки човек, затова и мъжете в живота й майка й не са й попречили, а само са я обогатили, смята нейната майка, която години наред правеше всичко по силите си, за да я предпази от медийното внимание, предава Daily Mail.

Лени Клум и провокативната снимка, която дъщерята на Хайди Клум пусна

Провокативната снимка без горнище, която пусна Лени Клум

Дъщерята на Хайди Клум няма задръжки

Сега вече Лени Клум е голямо момиче и добре знае какво иска да прави. А освен да бъде на модния подиум, явно иска да бъде и в компанията на биологичния си баща. Преди дни двамата бяха заснети на поредната си семейна ваканция на яхта, с която обикалят бреговете на Италия и Франция, Заедно с тях е и половинката на девойката и всички изглеждат като едно щастливо семейство, оставило трудните моменти зад гърба си.