Едва на 19 години, първородната дъщеря на Хайди Клум вече я следва по стъпките.

Лени Клум и провокативната снимка, която дъщерята на Хайди Клум пусна

Провокативната снимка без горнище, която пусна Лени Клум

Дъщерята на Хайди Клум няма задръжки

От известно време Лени Клум гради кариера на модел, като още през декември 2020 г., когато е едва на 16 години, дебютира заедно с майка си на корицата на немския Vogue.

"Толкова се вълнувам за първата си корица! Забавлявах се толкова много на снимачната площадка, не мога да мечтая за по-добро начало", написа тогава Лени Клум в Instagram профила си.

Майка ѝ Хайди също не пропусна да сподели колко се гордее с нея. В свой пост в социалната мрежа тя написа, че е напълно уверена, че с каквото и да се захване момичето ѝ, ще успее.

Предвид че родителите ѝ са известни, Лени Клум е коментирала критиките на хората към т.нар. nepo babies (деца на популярни личности).

"Това е просто факт. Родителите ми са известни. Помогнаха ми, за да започна и знам, че хората биха мечтали да стартират с това, което имах. Толкова съм благодарна, че успях да взема това, което ми беше подарено от майка ми. Но работя и отделям време. Работя сама, пътувам сама, ходя на училище", споделя дъщерята на Хайди Клум пред Peоple през октомври миналата година.

Сега обаче Лени Клум явно се е отдала на заслужена почивка в Южна Франция, където разпуска на яхтата на баща си Флавио Бриаторе. На борда моделът демонстрира секси извивките си, подчертани в половинки бански в бебешкосиньо.

Смелите и провокативни плажни приключения на Лени Клум

Смелите и провокативни плажни приключения на Лени Клум

Поздрави от слънчево Мексико

За Лени и Хайди Клум спокойно бихме казали, че крушата не пада по-далеч от дървото - приликата между двете определено прави впечатление.