Най-малкият от синовете на Хайди Клум, Лу, вече е тийнейджър, като на рождения му ден миналия октомври тя отбеляза празника и в Instagram с тяхна обща снимка отпреди години, на която са облечени в дрехи с леопардов принт и са с боядисани лица.

Хайди Клум откровено за теглото си и по колко калории приема на ден

Колко тежи Хайди Клум

И по колко калории приема на ден моделът

По-рано този месец пък моделът отново качи стара снимка по повод рождения ден на друг от синовете си - Хенри, който вече е пълнолетен. "Честит рожден ден... Обичам те с цялото си сърце", пише Хайди Клум към кадъра, на който като млада майка къпе бебето си.

Всъщност изобщо не се случва рядко моделът са споделя в социалните си мрежи лични снимки с четирите си деца - Лени (19 г.), Хенри (18 г.), Йохан (16 г.) и Лу (13 г.). А пък малко повече за майчинството и най-големия урок, на който я е научило, тя издава пред E! News.

Хайди Клум разкрива, че след раждането на децата си е станала по-търпелива и именно това е най-ценното, което ѝ е донесло да бъде родител. В същото време обаче не крие, че ѝ е трудно да приеме, че те са вече големи и прекарва все по-малко време с тях.

Въпреки това моделът продължава да се вълнува за рождените дни на децата си, защото тогава се възползва от възможността да им организира парти. Е, разбира се, с тази разлика, че партита вече не са детски, а повече като за пораснали.

Лени Клум и баща й Флавио Бриаторе - в какви отношения са двамата сега

Лени Клум и многото мъже в живота й

Сложни семейни връзки

"Обикновено са в задния ни двор, като най-често просто се събират компания приятели. Пускат си хубава музика и просто прекарват време заедно", споделя Хайди Клум.