Фенове на баскетбола едва ли някога ще достигнат до консенсус по въпроса, който ги измъчва от години. А именно: Кой е по-добър - Майкъл Джордан или Леброн Джеймс?

Енес Кантер, Майкъл Джордан, Леброн Джеймс и защо баскетболистът ги нападна

Кой и защо нападна Майкъл Джордан и Леброн Джеймс

Енес Кантер има мнение

И двата лагера имат привърженици, разбира се, които имат своите аргументи. Но едно е сигурно - и двамата са много успешни не само баскетболисти, но и бизнесмени.

И Джордан, и Джеймс са инвестирали парите си в не едно и две начинания, като едно от тях е текилата. Въздушния притежава Cincoro, докато Краля - Lobos 1707. Оказва се, че и между теклите им има спор коя е по-добра, но той много скоро ще бъде решен.

От Boardroom разбираме, че Cincoro и Lobos 1707 не само са участвали в World Spirits Competition в Сан Франциско, но и са достигнали до финал в категорията за най-добра текила репосадо.

Cincoro Reposado струва 114 долара и е отлежавала между осем и 10 месеца в американски барици от уиски в специална подземна изба. От Boardroom твърдят, че след дегустация ще усетим нотки на ванилия, подправки и препечен дъб. 

Оказва се, че до момента текилата на Майкъл Джордан досега не е губила на финал. От другата страна тази година обаче е Lobos 1707 Reposado. Цената ѝ е двойно по-ниска - 51 долара, и съдържа 100% синьо агаве, отлежало за шест месеца в барици от американски бял дъб. Вкусът пък се определя като пикантен, смел и дързък.

Мат Деймън, Бен Афлек, Nike, сделката с Майкъл Джордан и филмът за Сони Вакаро, в който ще участват

Ще видим ли Мат Деймън и Бен Афлек отново на екран

Надушваме ли още един Оскар

В средата на месец юни трябва да разберем кой измежду Майкъл Джордан и Леброн Джеймс ще спечели тази година. Така де, коя от двете текили ще се окаже по-добра, според експертите.