Преди броени дни отборът Ал-Насър, от който Кристиано Роналдо в момента е част, загуби мача с с 2:0 от Ал-Хилал. След срещата всички заговориха за Роналдо.

Габриел Менино, Кристиано Роналдо и неуспешният опит на футболиста на Палмейрас да се храни като португалеца

Когато се опиташ да се храниш като Роналдо, но помислиш, че умираш

Не всеки може да бъде като португалеца

Причината да го направят обаче не засяга играта му, а за един неприличен жест от страна на футболиста, който разгневи доста хора. Видео, публикувано в социалните мрежи, показва как 38-годишният играч се хваща за чатала, докато напуска терена в отговор на феновете, скандиращи името на съперника му Лионел Меси.

Това стана причина саудитски адвокат да призове Кристиано Роналдо да бъде изхвърлен от страната, след обидния жест към феновете. Адвокатът Нуф бин Ахмед реагира на инцидента и иска Роналдо да бъде строго наказан за действията си.

"Смята се за престъпление на обществено безчестие и е едно от престъпленията, които включват арест и депортиране, ако са извършени от чужденец", казва Ахмед в Twitter, като тя обещава да подаде жалба до саудитската прокуратура за неговото "престъпление" на общественото неприличие".

Роналдо също си навлече тежки критики от журналисти в Саудитска Арабия, като Озман Абу Бакр предложи Ал-Насър да прекрати договора си за 175 милиона британски лири на година след неговия "неморален и неучтив жест срещу зрителите".

Най-нестандартното място, където Джорджина Родригес и Кристиано Роналдо са правили секс

Най-нестандартното място, където Джорджина Родригес и Кристиано Роналдо са правили секс

Половинката на футболиста се изпусна без да иска

Според Marca, от футболния клуб защитават Роналдо, като твърдят, че той е направил жеста, след като е "получил удар по време на мача" по гениталиите си. Противоречивият инцидент идва след тежко поражение за отбора на Динко Йеличич, което ги накара да отстъпят в по-нататъшната битка за титлата.