Макар да е към края на кариерата си, Кристиано Роналдо все още е вдъхновение за много футболисти по света. А това до голяма степен се дължи на страхотната му физика.

Кристиано Роналдо на 38

Кристиано Роналдо в 28 факта

Защото някой днес има рожден ден

Самият факт, че е на 38 години и продължава да поддържа страхотна форма е показателен за неговата отдаденост. Оказва се обаче, че може и всеки да иска да бъде като португалеца, но не всеки наистина може да издържи на неговото темпо и начин на живот.

В интервю за Palmeiras Cast Габриел Менино разкрива, че се е опитал да се храни като Роналдо, но не му се е получило. Защитникът на Палмейрас твърди, че се е свързал с нутриционистът на отбора и му е казал, че иска да му изготви хранителен режим като този на Кристиано Роналдо.

И така Менино е започнал да приема на закуска едно яйце и хранителна добавка. Преди тренировка отново хранителна добавка, а за обяд гриловано месо и салата. За вечеря още от същото, като преди лягане отново е приемал хранителна добавка.

Джорджина Родригес, Кристиано Роналдо и как прекарва свободното си време семейството в Саудитска Арабия

Как се чувстват Роналдо и Джорджина в новия си дом

Нагледно показват самите те

Оказало се е обаче, че този начин на хранене не е понесъл добре на Габриел Менино, който споделя, че едва пет минути след началото на един от мачовете на отбора не е имал достатъчно въздух и енергия. "Мислех, че ще умра", допълва още футболистът, пише Goal.com.