Напоследък рядко виждаме Кристиано Роналдо и Джорджина Родригес заедно, но това въобще не значи, че двамата са се разделили. Дори напротив - красивата половинка на футболиста на Ювентус проговори за връзката им - откровено, както никога досега.

Джорджина сподели, че двамата с Кристиано са си говорили за брак и тя би искала да стане негова съпруга, но футболистът още не й е предложил, защото е прекалено зает. Така тя опроверга слуховете отпреди няколко месеца, че двамата са сгодени и подготвят сватба.

Все пак, Родригес знае, че и този ден ще дойде и двамата ще минат под венчилото, но засега по-конкретни планове не си правят, а приоритетите им сa по-различни, пояснява тя пред испанското издание Hola!.

Засега звездната двойка няма намерение и да увеличава семейството с още едно дете. Кристиано и Джорджина имат една обща дъщеря, а тя се грижи и за близнаците, и за най-големия син на Рoналдо, родени от сурогатна майка.

Кристиано Роналдо, Джорджина Родригес и любовната им история

Роналдо и Джорджина - любов като на филм

Невинаги парите имат значение

Родригес неведнъж е споделяла, че именно децата са нейната най-голяма радост. Сега именно в тяхната компания се бори с болката от загубата на своя баща, който почина на 70 години миналия месец. Разбира се, Роналдо също подкрепя своята половинка в този труден момент и е винаги до нея, както самата тя споделя.