За съжаление на много жени по света, сърцето на един от най-високоплатените спортисти на света е заето. Джорджина Родригес, жената до Кристиано Роналдо, е 24-годишна испанска, за която знаем прекалено малко.

Че е красива, това е ясно. Но как именно тя успя да плени Роналдо? Любовната им история е малко като на филм и за пореден път доказва, че съдбата си знае работата, а когато двама думи се обичат, няма нужда да се търси логика и излишни обяснения.

Снимка 402321

Източник: GettyImages

През юни 2016 г. Джорджина е едва на 21 и работи в бутика на Gucci в Мадрид. Един ден Кристиано решава да си напазарува точно в този магазин. И когато погледът му се среща с усмихнатото момиче зад щанда, не е необходимо нищо друго, за да се превърнат от двама непознати в двама влюбени.

Родригес и Роналдо разменят телефонните си номера, а два месеца след първата среща двамата вече официално са двойка. Те имат сходна съдба и това със сигурност изиграва роля за отношенията им - идват от бедни семейства, а бащите им са алкохолици. Но не се примиряват със съдбата си, а се борят всячески да променят живота си.

Снимка 402334

Източник: Instagram / Cristiano Ronaldo

Джорджина стяга куфарите и заминава за Мадрид в търсене на по-добър живот. Работи по седем дни в седмицата, за да си плаща наема. В този труден за нея период от живота, в който се среща с Кристиано, тя изгражда характер на силна и независима жена. 

През ноември 2017 г. Кристиано и Джорджина стават родители на първото си дете. Двамата се разбират повече от добре и се подкрепят, а Родригес успява да влезе под кожата и на семейството на футболиста.

Кристиано Роналдо, ваканцията му в Дубай и една необичайна тренировка

Необичайната тренировка на Кристиано Роналдо

Как се забавлява в Дубай

На нас всичко това може да ни изглежда като любовна история за филмов сценарий, но двамата не спират да ни показват, че няма нищо измислено в отношенията им.