Независимо какво мислим ние или филмовите критици, актьорите имат собствено мнение относно своите участия. И то невинаги съвпада с чуждата преценка.

Самюъл Джаксън, „Джаки Браун“, „Джанго без окови“ и дали актьорите гледат филмите, в които участват

Кои са любимите филми на Самюъл Джаксън

И коя е ролята му фаворит

Звездата от "Здрач" Кристен Стюарт започва актьорската си кариера едва на 12 години, но има заглавия в автобиографията си, с които въобще не се гордее.

Днес е на 31 и вече е участвала в над 50 филма, но признава, че не харесва по-голямата част от тях, не заради друго, а най-вече заради собствената си изява.

И явно е доста самокритична, след като от всички филми, в които е участвала до момента, определя само пет от тях като добри. И цитира два - Clouds of Sils Maria (2014 г.) и Personal Shopper (2016 г.).

Кристен признава също, че е имало проекти, за които още по време на снимките е осъзнала, че няма да са кой знае колко добри. И днес съжалява, че още в самото начало е казала "да" на няколко продукции, защото е усетила, че няма да са "интересни".

Кристен Стюарт, Spenser, принцеса Даяна и отзивите за филма на кинофестивала във Венеция

Кристен Стюарт - звездата на кинофестивала във Венеция

Актрисата очарова всички

Но Кристен Стюарт явно държи на думата си, защото твърди, че най-лошото е да разбере, че даден филм ще свърши зле, след като вече се е ангажирала с него. Понеже въпреки ниските очаквания, тя не би си тръгнала по средата на снимките.