Преди по-малко от месец моделът Криси Тейгън най-официално се раздели с последователите си в Twitter. А профилът й се следеше от близо 13 милиона души.

Криси Тейгън на 35

Криси Тейгън в 21 факта

Защото някой днес има рожден ден

След като напусна Twitter, 35-годишната Тейгън написа в своя Instagram, че трябва да поработи върху себе си, "за да се примири с факта, че някои хора няма да я харесват".

Отново по повод на раздялата си със социалната медия, тя споделя, че мрази да разочарова и има чувството, че непрекъснато го прави. "Никой не може да прочете, че те е разочаровал, без да погълне физически тази (негативна) енергия. Чувствам я в костите си.", обяснява още Тейгън.

И явно вече се е примирила с факта, че винаги ще се намери някой, който да не е съгласен с нея и да я обиди отново, защото тези дни тя се завърна в Twitter.

В първата си публикация Тейгън казва, че е "ужасно" да мълчи, както и да не изпита повече удоволствието от някои смешни туитове или от хилядите лайкове, които получава. И продължава с думите: "Избирам да приема лошото с доброто!!", цитират звездата от ЕТ.