Криси Тейгън и Джон Леджънд са родители на шестгодишната Луна Симон и четиригодишния Майлс Тиодор - и двамата заченати с помощта на инвитро процедури. Те обаче загубиха третото си дете Джак по средата на бременността през септември 2020 г., преживявайки случилото се много тежко.

Джон Леджънд, Криси Тейгън, бракът им и какъв партньор е бил в началото музикантът

Лошо гадже ли е бил Джон Леджънд

Ех, тази младост

Въпреки това Криси и Джон не се отказаха от инвитро процедурите в опитите си да имат трето дете. Опити, които се увенчаха с успех. През август Криси се похвали, че е бременна, като сподели снимка, на която се вижда малкото ѝ коремче. 

С всеки месец обаче, коремчето ѝ расте и сега през декември бившият модел вече се радва на напредналата си бременност.

Тя отново използва социалните мрежи, за да се похвали за страхотното време, което прекарва с децата си. И съдейки от видяното, Криси Тейгън изглежда просто забележително. 

А тя просто сияе до сина си Джак, с когото споделят ценно време на плажа. Криси Тейгън сподели и още едно видео, на което позира съблазнително в огледалото с огромното си бременно коремче.

Криси Тейгън на 37

Криси Тейгън в 21 факта

Защото някой днес има рожден ден

По всичко личи, че на двамата с Джон Леджънд съвсем скоро им предстои да станат родители. Все пак по Коледа стават чудеса, а двамата отдавна чакат своето трето да се появи на бял свят.