Крисчън Бейл е популярен не толкова с ролята си на Батман, колкото с пълната си отдаденост към професията.

Крисчън Бейл, Кристофър Нолан, Батман и при какво условие би изиграл отново супергероя

Крисчън Бейл отново като Батман - да, но при едно условие

Принципите, които актьорът няма да наруши

На не един или два пъти актьорът е подлагал тялото и психиката си на какви ли не неща в името на ролята. От свалянето на много килограми - до качването още повече.

Киното и трансформациите обаче не са единствената страст на Крисчън Бейл, защото той много обича да помага на хората в нужда. А последните му действия са точното доказателство за това твърдение.

Снимка 652789

Източник: GettyImages

Оказва се, че актьорът е сред основателите на организацията Together California, която миналата седмица обяви, че ще изгради нови домове и център за деца от системата за приемна грижа. Една от важните цели на проекта братя и сестри да не бъдат разделяни, а да живеят под един покрив.

Снимка 652788

Източник: GettyImages

"Представете си болката и травмата да загубите родителите си или да бъдете откъснати от родителите си и след това да загубите братята и сестрите си отгоре на това. Не бива да се отнасяме така с децата", казва Бейл на откриването на проекта.

В Палмдейл, Калифорния, в близост до Лос Анджелис, с помощта на Крисчън Бейл ще бъдат построени общо 12 къщи, които ще приютяват деца от системата за приемна грижа. Очкава се прокеътъ да бъде завършен до 2025 г., като се оценява на 22 милиона долара.

Как изглежда Емълайн Бейл, порасналата дъщеря на Крисчън Бейл

Как изглежда порасналата дъщеря на Крисчън Бейл

Един горд и щастлив баща

Оказва се, че този проект е нещо като мечта за Крисчън Бейл и е в процес на разработка от цели 16 години. А за да се осъществи, актьорът е използвал всичките си връзки в Холивуд и така е получил дарения от свои като като Леонардо ди Каприо например, пише The Hollywood Reporter.