Катрин Шварценегер и Крис Прат не са от двойките, които често показват децата си. От време на време обаче открехват завесата на семейния си живот, за да издадат малко от него в социалните мрежи.

Катрин Шварценегер, Крис Прат и новината за раждането на втората им дъщеря

Вторият път на Крис Прат и Катрин Шварценегер

Семейството става още по-голямо

Така например на 4 юли най-голямата дъщеря на Арнолд Шварценегер сподели снимки от празника, който е прекарала със съпруга и децата си. През август пък тя качи два очарователни кадъра с дъщеричката си Лейла Мария по повод третия ѝ рожден ден.

Този пък обаче новата порция семейни снимки идва от Крис Прат. Отново в Instagram и отново по специален повод, актьорът е споделил няколко снимки, на които е заедно със съпругата си Катрин Шварценегер. От описанието към поста става ясно, че семейството е отпразнувало 34-тия ѝ рожден ден.

"Ти озаряваш света ни. Щяхме да сме изгубени без теб. Обичаме те толкова много", пише Крис Прат.

Въпреки че на повечето снимки той позира само със съпругата си, на четвъртата от тях виждаме Катрин Шварценегер, гушнала в ръце двете си момиченца. Освен тригодишната Лейла Мария, двойката има и още едно дете - 18- месечната Елоиз Кристина.

В интервю за People миналия месец дъщерята на Арнолд Шварценегер сподели, че момиченцата ѝ и майка ѝ Мария Шрайвър имат невероятна връзка между баба и внуче.

Крис Прат, Катрин Шварценегер и новината, че ще стават родители за втори път

Голямата радост на Крис Прат и Катрин Шварценегер

Да видим какво ще каже Терминатора

За Елоиз Кристина, по-малката си дъщеричка, Катрин Шварценегер пък сподели, че расте "толкова бързо". Освен това и се опитва да копира всичко, което прави по-голямата ѝ сестра.