Освен със звездната си кариера, Арнолд Шварценегер може да се гордее и с факта, че е отгледал и възпитал пет прекрасни деца.

Арнолд Шварценегер, Джоузеф Баена и как бащата поздрави сина си за рождения му ден

Защо Шварценегер се гордее с извънбарчния си син

Джоузеф Баена по пътя на баща си

Вече порасналите Патрик, Кристофър, Кристина и Катрин вървят уверено по собствените си пътища. Същото може да се каже и за незаконородения му син Джоузеф Баена.

Наскоро голямата му дъщеря Катрин го покани да ѝ бъде гост в BDA (Before, During & After Baby) във видео приложението IGTV на Instagram. Така двамата се върнаха назад във времето и си спомниха много забавни моменти от миналото.

73-годишният актьор, който е и бивш губернатор на Калифорния, призна, че навремето децата му от бившата му съпруга Мария Шрайвър меко казано не са се радвали на влизането му политиката.

"Първо, мисля, че е много важно да съобщя на всички, че вие мразихте работата ми", каза той. За него е било странно, защото е бил сигурен, че децата му ще гордеят с баща губернатор, но се оказало, че са били свикнали да го виждат на снимачна площадка.

А когато ги попитал защо мразят работата му, именно Катрин тогава отговорила: "Всички тичат наоколо с глупави черни костюми и вратовръзки, и всички изглеждате толкова сериозни. На снимачната площадка беше много по-забавно... Защо ни махна от това забавление?"

Шварценегер беше на поста губернатор от 2003 до 2011 г. Той сподели, че през това време е искал да работи за подобряване на живота в държавата. Въпреки всичко и баща и дъщеря са на мнение, че всички деца в семейството са имали нормално детство, дори с присъствието на шофьори, охранители и много привилегии.

Арнолд Шварценегер, Крис Прат и какво мисли бащата на Катрин за актьора

Какво мисли Арнолд Шварценегер за зет си

В опасност ли е Крис Прат

Родителите им са се погрижили всички да имат домакински задължения, вечерен час и да спазват дисциплина. Все пак, актьорът отдава по-голяма заслуга за възпитанието на децата на съпругата си Мария.