Всички помним как през 2011 г. Крис Хемсуърт влезе в кожата на Тор за първи път. Явно в нея му е повече от удобно, защото вече повече от десет години се разхожда като Бога на гръмотевиците във всички филм от вселената на Марвел.

"Тор: Любов и гръмотевици", Крис Хемсуърт, Натали Портман, Тайка Уайтити и какво да очакваме от филма

Какво да очакваме от "Тор: Любов и гръмотевици"

Хуморът, любовта и гръмотевиците ще властват

И всеки път, когато се появява на екран, винаги впечатлява не само със страхотна игра, но и със страхотна физическа форма. Но няма и как да е иначе - когато си бог, трябва да изглеждаш като такъв. А зад това стоят здрави тренировки в залата, специален хранителен режим и много дисциплина - нещо, което въобще не е лесно.

Естествено, Крис Хемсуърт се снима и в други филми, за които не се налага да изглежда толкова впечатляващо физически. Така актьорът влиза и в един своеобразен кръг на покачване и понижаване на мускулната си маса.

А както казва и самият той в документалния филм Marvel Studios: Assembled, оказва се, че става по-лесно да влиза във форма за света на Марвел, защото мускулите имат памет. И всеки път става по-едър и по-мускулест - точно какъвто го виждаме в "Тор: Любов и гръмотевици".

Физическата подготовка за филма продължава една година, която Хемсуърт прекарва у дома, отдаден на тренировките, към които включва плуване или бойни изкуства. "Беше наистина забавен експеримент, но не съм сигурен дали отново бих искал да става толкова голям."

По думите му целият процес по оформяне на тялото му е бил доста труден, защото теглото, към което се е стремил, е било доста повече от предишните пъти. "Беше изтощително. Не знам, може би остарявам, но нещата започнаха да стават по-трудни."

Но пандемията му прави добра услуга, защото допринася за постигането на целта - за "Тор: Любов и гръмотевици" да бъде по-едър откогато и да било. Заради изолацията дните му протичат в редуване на тренировки и хранене, защото няма какво друго да прави, пише Insider.

И резултатите не закъсняват. Хвалбите и положителните коментари за изваяното му тяло заливат социалните мрежи. Което не пречи на съпругата му Елза Патаки, която също видяхме във филма, да има свое мнение по въпроса.

Крис Хемсуърт, Крейг Хемсуърт, тренировка, фитнес и как актьорът почете Деня на бащата

Как тренират Крис Хемсуърт и баща му

Актьорът почете Деня на бащата по интересен начин

Оказва се, че тя смята мускулестото тяло на Крис Хемсуърт за "прекалено" - за разлика от повечето си приятели, които го намират за страхотно.