Като наблюдатели на случващото се можем шеговито да заключим, че понякога всичко в британския кралски двор прилича на сапунен сериал. А съвсем скоро животът в Бъкимнгамския дворец, Кенсингтън и Уиндзор наистина ще се превърне в сценарий за подобна продукция.

Гари Джанети, създателят на сериала Family Guy, видимо също се интересува от кралския двор. Той стана популярен и със забавните картинки (мемета) с кралски особи, които публикува в профила си в Instagram.

На повечето от тях акцентът е върху принц Джордж - първото дете на Уилям и Кейт, на когото очевидно е най-голям фен. А и малкият много го бива в забавните физиономии.

Заради популярността на меметата в социалните мрежи, Джанети е получил предложение от HBO Max да създаде анимиран сериал, представящ живота в британския кралски двор

Главният образ ще бъде този на принц Джордж, а продукцията ще представи по комичен начин живота на хлапето в кралския двор и колко трудно е да растеш като бъдещ крал на Великобритания.

Благодарение на десетките публикувани забавни картинки в социални мрежи, Джанети вече има и готов персонаж за принц Джордж, който просто ще трябва да пресъздаде като анимационен герой, пише Huffington Post. Това, което ние пък знаем със сигурност, е, че малкият принц не обича друг, освен него, да бъде център на вниманието.

Кейт Мидълтън, раждането на принц Джордж и защо се е чувствала изолирана

Най-трудният момент на Кейт в кралския двор

Когато щастието се превърне в кошмар

Темата за напускането на принц Хари и Меган Маркъл вероятно също няма да бъде подмината в сериала. А като имаме предвид Family Gay, нямаме търпение да видим как точно ще изглеждат членовете на британския кралски двор през погледа на Джанети.