В последните седмици отношенията на принц Хари и Меган Маркъл с кралското семейство отново са на дневен ред. Сега обаче всичко изглежда загубено и сякаш отцепниците проиграха цялото доверие, което им бе гласувано. Това обаче може да се окаже не съвсем истина.

Принц Хари, интервюто с Джеймс Кордън и какво призна за Меган Маркъл и Мегзит

Принц Хари: Трябваше да изведа семейството си от там

Бягство или спасение е Мегзит

Според източници на кралския двор, цитирани от The Mirror, принц Хари и кралицата с провели телефонен разговор съвсем скоро, след като станаха ясни точните и окончателни параметри на Мегзит.

Елизабет Втора е заявила на внука си, че иска само най-доброто за него и затова е щастлива, че той е намерил своето щастие в лицето на Маркъл. А сега единственото, което го моли, е да продължи да следва ценностите на кралския двор.

Снимка 500237

Източник: GettyImages

Кралицата винаги е имала големи симпатии към по-малкия син на принц Чарлз и е била пределно наясно колко му е трудно в ролята на херцог на Съсекс след брака си с бившата американска актриса. Защото тя много добре знае колко е чувствителен и как би направил всичко по силите си за хората, които обича.

Принц Хари, Меган Маркъл и кой ще поеме задълженията им в кралския двор

Кой ще замести Хари и Меган

Кралицата бързо ги прежали

Въпреки проявеното разбиране към решението на принц Хари, Елизабет Втора бе непреклонна пред желанието му да запази своите патронажи. Защото освен за неговото щастие, тя мисли и за доброто бъдеще на короната и личното понякога остава на заден план.