На четвърти август Меган Маркъл ще навърши 37 години. Херцогинята на Съсекс надали ще отбележи повода с шумно парти, както бе свикнала до преди да стане съпруга на принц Хари.

Но този рожден ден може да се окаже по-специален от всички досега. А в такъв ще го превърне не кой да е, а самата кралица.

За никого не е тайна, че Меган успя доста бързо да се превърне в любимка на Елизабет Втора. А сега тя й готви изненада навръх четвърти август. Кралицата е отправила покана към Хари и Маркъл за посещение в шотландския замък на кралското семейство Балморал.

Снимка 430070

Източник: GettyImages

Това се очаква да бъде и първото пътуване на двойката заедно с новородения им син Арчи. Освен това, херцогинята на Съсекс за първи път ще има възможността да посети красивото имение.

Младото семейство ще бъде настанено в отделно крило от замъка, за да може да се порадва и на уединение. А към традиционния следобеден чай със сигурност ще има и специално направена за рождения ден на Меган торта, пише The Mirror.

Принц Филип и едно изказване срещу брака на принц Хари и Меган Маркъл

Принц Филип срещу брака на Хари и Меган

Необичаен съвет от съпруга на кралицата

Подобна покана от кралицата не получава всеки и определено това е голяма чест, отредена именно на Меган. Балморал е любимото място на Елизабет Втора, където прекарва цяло лято, и в него тя кани само наистина близките на сърцето си хора.