Миналата седмица стана ясно, че принц Хари съвсем скоро отново ще е в Европа. Той пристига в родната си Великобритания за наградите на благотворителната организация Wellchild на 7 септември. Само ден по-късно пък се пада първата годишнина от смъртта на баба му, Елизабет Втора.

Принц Хари пристига във Великобритания за наградите на фондация WellChild

Завръщането на принц Хари

Малкият син на крал Чарлз пристига в родината си

Дали Хари по някакъв начин ще отбележи тъжната годишнина и дали ще се види със семейството си не е ясно. На 9 септември обаче той трябва да е в Дюселдорф, където ще се състоят шестите игри за ветерани Invictus, създадени от принца.

Вече е ясно, че съпругата му Меган Маркъл ще се присъедини към него в Германия. "Херцогът ще присъства на целите игри, а херцогинята ще се присъедини към него малко по-късно", се казва в официалната информация, цитирана от Hellо. В нея обаче не е уточнено дали те ще пристигнат с двете си деца.

По-вероятно е Арчи и Лилибет да останат в дома си в Монтесито, Калифорния, където за тях ще се грижи бавачка, както и майката на Меган Дория Рагланд. Четиригодишният син на Хари и Меган дори вече би трябвало да е започнал годината си в детската градина там, пишат Hello.