Вчера принц Хари и Меган Маркъл станаха част от годишните награди на благотворителна организация за тежко болни деца WellChild. Херцогът на Съсекс е патрон на инициативата повече от 10 години и отново се превърна в главно действащо лице.

Снимка 376644

Той неведнъж е демонстрирал страхотно отношение към децата, заради което смятаме и че ще е повече от добър баща. А болните хлапета успяха наистина да го разчувстват снощи.

Освен да си поиграе с тях и да позира за снимки, принц Хари не пропусна и да сподели, че тези деца са истинско вдъхновение за него и останалите със своето желание за живот и борбеността, която демонстрират.

Снимка 376642

Той се обърна към тях и ги нарече "наистина невероятни", а историите им - истински мотивиращи. Децата са получили най-тежкия възможен сценарий от съдбата и са нашето подсещане, че трябва да гледаме по-позитивно на живота, пише Daily Mail.

За кого се грижат принц Хари и Меган Маркъл

За кого се грижат принц Хари и Меган Маркъл

Ново попълнение

Снимка 376643

Хари и Меган показа отново, че пазят детското в себе си. Покрай сериозните теми и емоциите те споделиха, че неговата любима анимация е "Цар Лъв", а нейната - "Малката русалка".