Вчера, 26 август, бе Международен ден на кучето. И по този повод дойде една новина от британския кралски двор.

Знаем, че херцогинята на Съсекс Меган Маркъл е голям фен на кучетата. За съжаление, й се наложи да се раздели с домашните си любимци, когато заживя в двореца Кенсингтън.

Едното й куче, което вече е доста старо, за да пътува от Канада до Великобритания, е оставенo на грижите на приятели на Маркъл. А съдбата на бигъла е неизвестна.

Но сега щастието на бившата актриса отново е пълно, защото в семейното й гнездо с принц Хари любовта е още повече. Засега нямаме информация поредният кралски наследник да е на път, но път еднo малко и сладко лабрадорче се е настанило в дома и сърцата на херцога и херцогинята на Съсекс.

Домашният любимец няма да е постоянно в Nottingham Cottage в Кенсингтън, а и в другия имот на семейството в Котсуолдс, където ще може да тича на воля в просторния двор, пише Daily Mail.

Какво свързва Дейвид Бекъм, Меган Маркъл и принц Хари

Какво свързва Дейвид Бекъм, Меган Маркъл и принц Хари

И какво да очакваме от триото

Все още от двореца не са дали официална информация за новия домашен любимец на Хари и Меган. Но, ако това се случи, нищо чудно да се окаже, че и това кученце е осиновено, а не купено от развъдник или зоомагазин.